Menu

Onze diensten Zoekmachine optimalisatie SEO Contact Inloggen Aanmelden

Zoekmachine sterren

Voeg Google sterren toe aan uw zoekresultaten

www.google.nl

Uw bedrijfsnaam

https://www.voorbeeld.nl/

Beoordeling: 9,6/10 - ‎1348 reviews

Websites met sterren eronder krijgen meer bezoekers en zondoende meer potentiele klanten.

Google sterren

De sterren die Google in de zoekresultaten laat zien, staan voor de beoordelingen of de score die een website heeft gekregen van klanten. Het zijn altijd vijf sterren, waarvan de met geel ingekleurde sterren de daadwerkelijke score aangeven. Deze sterren worden getoond met ernaast de score en een teller die het aantal beoordelingen toont waarop de score is gebaseerd.

Voorheen werd dit vooral gebruikt door webshops, maar op dit moment zie je dat steeds meer bedrijven gebruik gaan maken van reviews. Zoekmachine optimalisatie middels de Google sterren biedt veel toegevoegde waarde. Uw website zal op een hogere pagina en positie in de zoekmachine verschijnen met positieve beoordelingen. Hier profiteer je langer van de bijvoorbeeld advertenties.

www.google.nl

Uw bedrijfsnaam

https://www.voorbeeld.nl/

Beoordeling: 9,6/10 - ‎1348 reviews

Websites met sterren eronder krijgen meer bezoekers en zodoende meer klanten.

Google sterren ook in Maps

Jouw potentiële klanten zoeken naar bedrijven via Google of Google Maps. In Google Maps verschijnen automatisch lokale bedrijven die in de buurt staan vermeld. Een voorbeeld: Je hebt een bloemenzaak in Haarlem en je hebt veel positieve reviews op Google en meerdere 5 sterren beoordeling, maar je collega bloemenzaak niet. Een klant zoekt een bloemenzaak in Haarlem en ziet jouw vermelding met daarbij de klantwaardering weergegeven. Grote kans dat jij wordt gekozen!

Voordelen Zoekmachine sterren

De voordelen van zoekmachine sterren voor uw bedrijf;

  • Meer zichtbaarheid in Google.
  • De online reviews helpen potentiële klanten te kiezen voor jouw bedrijf.
  • Het online tonen van je reputatie en erkenning wekt vertrouwen.
  • Door sterren in Google valt je website extra op. Hierdoor kan de klikratio met 30% stijgen. Daarmee verhoog je je aantal bezoekers en zo de omzet.
  • Google Sterren geeft je de mogelijkheid om eenvoudig de verzamelde reviews in te zetten als online marketingtool.
  • Reviews worden steeds vaker gebruikt door consumenten om een keuze te maken. Zorg er voor dat je reviews goed en duidelijk zichtbaar zijn met Klantenzeggen, dan zorgt dat ervoor dat consumenten eerder voor je kiezen.